Dorpshuis ‘De Begine’

Dorpshuis De Begine

Bezoekadres:
Buorren 27
8584 VC Hemelum
Tel: 06-48627537

Multifunctioneel gebouw
Al sinds het begin van deze eeuw is de Begine het ontmoetingscentrum van het dorp. Het is een multifunctioneel gebouw met een warm interieur en is uitermate geschikt voor allerlei activiteiten zoals verenigingswerk, vergaderingen, familiebijeenkomsten en partijen. Voor het dorp het bruisend hart voor jong en oud. De grote zaal heeft een capaciteit van 200 personen, maar deze kan met behulp van flexibele wanden ook opgesplitst worden naar drie kleine, knusse zalen en is dan uitermate geschikt voor kleine gezelschappen. In het gebouw is de peuterspeelzaal gehuisvest en is een gezellige barruimte met biljart. Voor allerlei optredens is er een ruim podium aanwezig en het gebouw is voorzien van een goedwerkende geluidsversterking. Ook beschikt het over een moderne en goed geoutilleerde keuken.
De Begine is telefonisch te bereiken op: 06-19540004 (tijdens opening) of via de beheerders (06-48627537).
Informatie
Wilt u iets organiseren? Neemt u dan vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden bij de beheerders Christina Douna en Rob Driest, tel.06-48627537.

Activiteiten in De Begine
Zondag: zondagschool (wekelijks, ochtenddeel)
Dinsdag: peuterspeelzaal (wekelijks, ochtend), Yoga met Tille (wekelijks, avond)
Woensdag: biljarten de Kromme Keu (wekelijks, avond)
Donderdag: peuterspeelzaal (wekelijks, ochtend), Yoga met Tille (wekelijks, ochtend), biljarten de Selectie (wekelijks, avond)
Vrijdag: Klaverjassen (maandelijks, avond)
Overige activiteiten: zie AGENDA

Volg ons op Facebook!