Nieuwsflits asfalteren Rondweg Hemelum

Vanaf eind volgende week (week 26) gaan we asfalteren. De Klaster en De Soal zijn dan nog steeds afgesloten voor doorgaand verkeer, waardoor het op het kruispunt Wâlikkers – Hegewei op bepaalde momenten best druk kan worden. De genoemde afsluitingen gelden niet voor fietsers en voetgangers.

We vragen u nogmaals begrip voor de extra hinder/overlast die we hierdoor verwachten.

Om welke werkzaamheden gaat het?

  • Donderdag 28 juni 2018 wordt er gestart vanaf De Soal richting rotonde en daarna naar de Hegewei met de asfalt onderlaag
  • Vrijdag 29 juni 2018 wordt er gestart vanaf De Soal richting rotonde en daarna naar de Hegewei met de asfalt tussenlaag
  • Maandag 2 juli 2018 wordt er gestart vanaf De Soal richting rotonde en daarna naar de Hegewei met de asfalt toplaag

Voor deze richting van asfalteren is gekozen zodat de aanvoer van het asfalt vanaf de N359 Flinkeboskje kan plaatsvinden.

Om de verkeersveiligheid te waarborgen komen er op twee plaatsen verkeersregelaars te staan.

Na het asfalteren kunnen we De Klaster en De Soal nog niet gelijk openstellen, omdat er nog veel werkzaamheden langs de weg moet gebeuren. Dit gebeurt pas als we het kruispunt Hegewei – Wâlikkers gaan stremmen (omstreeks week 28).

 

Heeft u vragen?

De werkzaamheden worden in opdracht van gemeente Súdwest-Fryslân uitgevoerd door Jansma Drachten B.V.. Heeft u vragen over het werk of wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen met de uitvoerder van het werk dhr. Alfred Stiksma van Jansma Drachten B.V. via het tel.nr. 06– 22410521. Ook kunt u voor vragen of voor meer informatie bellen met dhr. Patrick van Wijngaarden van gemeente Súdwest-Fryslân via het gemeenteloket 14 0515.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *