Uitvaartvereniging “De Laatste Eer”

Uitvaartvereniging “De Laatste Eer”
Bedrijfsnaam: Uitvaartvereniging “De Laatste Eer”
Bedrijfstak:
Omschrijving:

Uitvaartvereniging “De Laatste Eer” Hemelum

Uitvaartvereniging “De Laatste Eer” te Hemelum is opgericht in 1900.

De vereniging streeft er naar om de uitvaart volledig naar de wens van de overledene en nabestaanden te verzorgen. Een taak die de vereniging al meer dan 100 jaar met zorg en toewijding op zich neemt.

De praktische zorg, zoals aangifte bij de burgerlijke stand en voorbereiden van de begrafenis of crematie, wordt door de uitvaartvereniging uit handen genomen van de nabestaanden, voor zover die wens er is uiteraard. De nabestaanden hebben zo de tijd voor rouw en de eigen voorbereiding op het afscheid. Mensen kiezen vaak voor de plaatselijke uitvaartvereniging omdat het bekend en vertrouwd is. Bestuur en dragers komen uit eigen dorp en daarbij komt, dat De Laatste Eer haar diensten aanbiedt zonder winstoogmerk. Zij verzorgt de uitvaart enkel tegen gemaakte kosten en vergoedingen.

Voor een lage contributie, € 18,00 per jaar, biedt de vereniging naast de praktische zorg een ledenkorting en kosteloos gebruik van beschikbare middelen, o.a. een rijdende baar.

Lid worden kan vanaf 18 jaar. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid als de ouders lid van de vereniging zijn. De ledenkorting bedraagt € 1.000,00 bij een lidmaatschap vanaf 18 jaar.

De vereniging is aangesloten bij de Federatie van Uitvaartverenigingen in Friesland.

Als u meer over het werk van de vereniging wilt weten of als u geïnteresseerd bent in het lidmaatschap dan kunt u geheel vrijblijvend contact met het secretariaat opnemen of met één van de onderstaande bestuursleden. Zij zullen u graag over de mogelijkheden informeren die voor uw situatie van belang zijn.

 

Uitvaartvereniging “De Laatste Eer”

 

Secretariaat:       Mevrouw G. de Vries-Holtrop

Hegewei 45

8584 VL Hemelum

Tel. 0514-581842

E-mail: doutjes@home.nl

Penningmeester:       Sytze de Boer, tel. 06-13589583

Voorzitter:                 J. Koster, tel. 0514-581969

`

 

 

Telefoon: 0514 581842
Adres: Hegewei 45
Postcode: 8584VL Hemelum

Stuur boodschap naar geregistreerde

Registratie titel:Uitvaartvereniging “De Laatste Eer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *