Toneelvereniging

Toneelvereniging
Bedrijfsnaam: Toneelvereniging
Bedrijfstak:
Omschrijving:

Toanielferiening Nea Rest is al sûnt jier en dei in begrip in Himmelom. En fansels wy spielje de stikken yn it frysk, mar om eltsenien dit stikje lêze te litten gean we fierder yn hollânsk.

Wij zijn een enthousiaste en gezellige toneelvereniging die één keer per jaar een uitvoering heeft in het dorpshuis de Begine. Deze uitvoering vindt meestal plaats in de maand februari. Voorafgaand wordt er de hele winterperiode geoefend, eveneens in ons eigen dorpshuis. Vooral deze oefenperiode zorgt voor de nodige gezelligheid, al moet er natuurlijk ook het nodige geoefend en gespeeld worden. De toneelstukken die door onze vereniging worden gespeeld zijn vooral kluchten/blijspelen. Wij willen vooral de avonden van de uitvoering onze dorpsgenoten vermaken en laten zien wat eigen dorpsgenoten op de planken kunnen zetten.

Informatie en contact
Nog even wat nuttige informatie onze voorzitter is Wiebe v/d Goot, telefoon 0514 581843. Wilt u meer weten over “dizze toanielferiening” bel hem even. Ook kunt u contact opnemen met Baukje Lanting, telefoon 0514 581375.

 

 

 

Telefoon: 0514-581843 / 0514-581375

Stuur boodschap naar geregistreerde

Registratie titel:Toneelvereniging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *