Kabroemmm!

Kabroemmm!
Bedrijfsnaam: Kabroemmm!
Bedrijfstak:
Omschrijving:

Kabroemmm is een fantastische dag voor jong en oud!

Een spektakel met oldtimer tractoren(voor 1970), klassieke auto’s, motoren en brommers, vrachtwagens en bussen. Maar ook vele andere bijzondere, crazy/gepimpte en niet alledaagse voertuigen. Techniek ‘van vroeger’ gecombineerd met ‘fantasie van nu’ op een mooie show samen gebracht.

Voor de sneupers die dat ene onderdeel nog zoeken is er een onderdelen markt. Dit in combinatie met een gezellige braderie met muziek, voor de kleintjes een speelzone met diverse activiteiten en lekkere hapjes en drankjes ‘van nu’.

Kortom een dag heerlijk genieten in de buitenlucht, relaxen en plezier maken voor het hele gezin. Want KABROEMMM is voor elk wat wils.

KABROEMMM werd in 2012 voor het eerst gehouden, de bedoeling was er een traditie van te maken. En nu we het voor de derde keer organiseren begint het er op te lijken. Want aan de organisatie, deelnemers en vrijwilligers zal het zeker niet liggen. Van heinde en verre komen eigenaren met hun voertuigen naar het festivalterrein om hun materiaal te showen en te demonstreren.

Omdat de organisatie ook wat spektakel en actie wil komt er een uitdagend 4×4 parcours, ontworpen door Suzuki 4×4 Friesland. Iedereen kan instappen en meerijden.

Spectaculaire grasbaan demonstraties voor motoren en bromfietsen worden verzorgd door Classic 50cc Grasbaanteam.

Denkt u ook de juiste voertuigbeheersing te hebben, dan kunt u zelf actief deelnemen. Dit is mogelijk bij de grasbaan demorace mits u zich op tijd inschrijft. Want VOL=VOL.

Een hele dag plezier en ‘bijna gratis’

De bedoeling is dat iedereen dit feest mee kan maken. Daarom is de toegangsprijs zo laag mogelijk gehouden. Dit kan dankzij onze sponsors die KABROEMMM een warm hart toedragen. Van de entree-opbrengst wordt een deel gereserveerd voor KABROEMMM 2016. De overige opbrengst gaat naar een goed doel, voor 2015 is dat;

Deze organisatie doet ontzettend goed werk voor kinderen die ziek zijn en Villa Joep heeft als ultieme doel; “Ieder kind met neuroblastoom kanker te genezen”

KABROEMMM steunt Villa Joep van harte.

Via de Balkstercourant en Bolswardsnieuwsblad (onze mediapartners) zult u ook op de hoogte worden gehouden van alle updates.

  • Kabroemmm!

Stuur boodschap naar geregistreerde

Registratie titel:Kabroemmm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *