Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kabroemmm

3 september 2017

€3

Kleintje Kabroemmm geeft gas.

Bij Kabroemmm2017 gaat het gaspedaal volledig open als het startsein is gegeven bij de grasbaanrace op het circuit van de  Hemelummer Arena. De perfecte rondes neer zetten om zo als eerste over de finish te komen. Met deze intentie zullen alle renners zich opstellen aan de meet op 3 september aanstaande. Er wordt gestreden in vijf categorieën naast de 50cc classic klasses : Minis, Morra, Flinke, Fugel en Aquaduct. Bij de beste renners zal het eremetaal worden omgehangen en de bekertrofee’s de prijzenkast verrijken. Ondanks deze prestigieuze middelen blijft het meedoen natuurlijk belangrijker dan de winst. Het moet vooral veel plezier opleveren.

Kabroemmm is kabroemmm niet als er geen goed doel aan verbonden is. De komende twee jaar is dat “Het Vergeten Kind” . Voor kinderen is het plezier hebben niet altijd vanzelfsprekend. ” Het vergeten kind” is een organisatie die kinderen het plezier terug wil geven waarvan ze vaak verstoken blijven.  U vindt deze ook vertegenwoordigd in een tent op ons terrein

Verder vindt die dag nog een ander evenement plaats voor wat mindere snelheidsgoden. Een toertocht  voor brommers en motoren door het zo mooi gelegen Zuidwest Friesland. Een 50 km ronde noord en een 50 km ronde zuid laat u mooie plekken zien langs schitterende paden, dorpen en steden die onze Zuidwesthoek rijk is. De picknickmand kan mee wanneer u onderweg nog eens extra lang wilt  genieten van het Friese uitzicht. De route rijden met de auto is uiteraard ook mogelijk. Check onze website en doe mee.!!

Het verzamelpunt is als voorgaande jaren op een groot terrein bij Hemelum. Volg de wegbewijzering KABROEMMM…  Er is genoeg parkeergelegenheid en daar kan  tevens  genoten worden van mooi opgestelde motoren en voertuigen van nu en weleer.

Onder toezicht van de kabroemmm-organisatie kan er door de jeugd volop worden gespeeld in de speeltent. Van spelen in het zand, bouwen met lego tot schminken en tafelvoetbal. De kleppendekselraces zullen niet ontbreken voor de technische knutselaars… Voor het natje droogje wordt gezorgd. Muziek is er volop. Vervelen is dus geen optie.

Als klap op de vuurpijl heeft de organisatie gekozen voor een mooie herinneringsmunt die u aan een onvergetelijk dag doet herinneren. Deze is te verkrijgen bij de organisatie. De munt is in de vorm van een puzzelstuk geslagen en is onderdeel van een groter geheel. Wanneer u vijf jaar achtereen ons evenement bezoekt kunt u met alle onderdelen het Kabroemmkruis vormen en ons volgende lustrum is dan een feit. De opbrengst van de herinneringsmunt gaat naar het goede doel.

Kleintje Kabroemmm is een lekker dagje uit om de vakantie mee af te sluiten en opgeladen de werkweek weer te beginnen. Veel plezier.

Org. Kabroemmm.

Gegevens

Datum:
3 september 2017
Kosten:
€3

Organisator

info@kabroem.nl
E-mail:
info@kabroemmm.nl
Website:
www.kabroemmm.nl